La naștere, am primit ca daruri empatia, intuiția și delicatețea de a ghida oamenii către sufletul lor. Mereu am găsit timp să aduc pace și armonie în interacțiunile cu ceilalți. Și chiar dacă nu a fost ușor tot timpul, rezultatul îmi aducea bucurie.

De mică, am simțit că există un mister dincolo de lumea aparentă, pe care îmi doream să-l explorez. Pe Dumnezeul biblic care pedepsește nemilos nu-l puteam înțelege. M-a atras, în schimb, modelul de iubire al lui Iisus. Și am continuat să caut, dincolo de cuvinte, și alte căi spirituale autentice.

Am ajuns, treptat, la înțelegerea profundă a faptului că, în esență, există un singur Dumnezeu, numit de oameni în diverse moduri și raportându-se la El în modul lor unic, acela pe care pot să-l înțeleagă.

Am rezonat profund cu „povestea picăturii” care se topește în "oceanul infinit" și astfel am înțeles că nu doar Dumnezeu este Unul, ci chiar și noi, în esență, suntem Unul.

Sesiunile de coaching și de masaj mi-au revelat cel mai profund această realitate, prin conexiunea dincolo de materie, care se produce în timpul acestora, prin starea de conștiență permanentă, păstrând inima trează.

Am văzut mulți oameni, în timpul masajelor pe care le realizez, care, relaxându-se, se deschid sufletește, se înseninează, apoi expresia feței li se transformă, devine mai frumoasă și mai luminoasă și parcă se simte cum pășesc într-o altă lume. Acel moment este pentru mine o împlinire sufletească extraordinară! Atunci simt că îmi împlinesc menirea pentru care am venit în această viață!

Am o experiență îndelungată în arta masajului. Am început în 2010, în București, unde am urmat cursurile de tehnician maseur, susținute de Sergiu Alexandriu, care au implicat masajul suedezmasajul reflexogen și drenajul limfatic, și apoi cursul Danielei Dumitru de masaj hawaiian Lomi-Lomi Kahuna.

Cu dăruire, afecțiune, răbdare și minuțiozitate reușesc să îi aduc în stări de relaxare profundă pe cei care apelează la serviciile mele. Folosind tehnici adaptate fiecăruia (tehnica iertării, tehnici de respirație, presopunctură, tehnici de mindfulness), caut să îmi aduc aportul la creșterea bunăstării psiho-emoționale, la echilibrul și armonia fiecăruia.

Mulțumesc pentru vizită. Te mai aștept cu drag.

Namaste

~ Tot ceea ce este mai bun și mai înalt în mine salută tot ceea ce este mai bun și mai înalt în tine. ~

„Onorez locul din tine în care

întreg Universul sălășluiește,

onorez locul din tine care este

Iubire, Integritate, Înțelepciune și Pace.

Când ești în acel loc din tine

și eu sunt în acel loc din mine,

noi suntem Una."