Inner Journey

Experience, Enjoy, Relax and Rediscover Yourself!

Misiunea noastră este să te ghidăm în “călătoria” personală prin intrarea într-o stare de relaxare profundă, din care vei putea mai ușor să te redescoperi și să-ți accesezi întregul potențial.

Inner Journey este călătoria ta cu tine, către dezvoltarea propriului potențial, pe drumul căreia te bucuri de experiențe care îți încântă și trezesc simțurile, te mobilizează, te pun în mișcare, te ajută să devii conștient/ă și să faci alegeri înțelepte pentru a avea o viață sănătoasă și împlinitoare.

Inner Journey este pentru  oamenii care caută răspunsuri, pentru că relaxarea și deconectarea de la tumultul mental maximizează creativitatea și inovarea; pentru oamenii care au nevoie de un restart pe un nivel superior; pentru oamenii care caută armonia și echilibrul în viața lor.

Te așteptăm în cea mai frumoasă vacanță, cu destinația: sufletul tău! Iar rezultatul - bucurie, pace și echilibru.

Echipa Noastră

Amalia Palcău

La naștere, am primit ca daruri empatia, intuiția și delicatețea de a ghida oamenii către sufletul lor. Mereu am găsit timp să aduc pace și armonie în interacțiunile cu ceilalți. Și chiar dacă nu a fost ușor tot timpul, rezultatul îmi aducea bucurie.

Testimoniale

Mi-am luat prosopul și-am intrat în odaia vecină. Acolo mă aștepta ea, cea care urma să vorbească cu fiecare parte a trupului meu. M-am culcat peste plapuma moale, crezând că voi adormi ușor, dar nu m-a lăsat... A cântat, a pictat, desenat și ascultat ca o atotștiutoare... A întrebat atent cu palmele spatele-mi: "Ce mai faci? Ești vertical cu stăpâna ta, rezistent?" Unde a văzut o greutate mută, a fost generoasă cu ulei de susan Unde a văzut finețe - a desenat semicercuri cu antebrațul Divină trăire ❤ A eliberat mai târziu coapsele de greutatea tocurilor A jucat ca pe pian vertebrele Cu multă dibăcie a rotit degetele Când a ajuns la abdomen, a început a picta cercuri ușoare, peste care desena flori mici... de parcă îi aducea un omagiu locului ce-a dat naștere pruncilor ? Și brațele fost-au unse și ele Și pomeții s-au bucurat ușor Și ochii Și nasul Și pielea capului cu tot cu șuvițele moi De parcă urma să înțeleg un singur lucru - sunt într-un corp frumos de Femeie ❤ Care dulce când m-am simțit o dulceață? ?

Nutritionist Victoria Ursu

Un masaj excepțional! Un masaj de relaxare efectuat de o ființă minunată! Poate sunt eu subiectiv dar cred că este cea mai paranormală maseuză. De la prima atingere am simțit că intru în transă. Pentru că sunt un cunoscător, chiar specialist în tehnicile orientale, am simțit pe pielea mea că maseuza care este extrem de rafinată și agreabilă, are cunoștințe despre chakre și meridiane de acupunctură, dar stăpânește și tehnici de concentrare și inducere a unor stări nu doar de relaxare dar și de plăcere tactilă intensă. Mi-a luat “cu mâna” o durere sciatică ce mă sâcâia de vreo două săptămâni. Mulțumesc! Mai vreau!

Savel ( medic )

"Not only did she listen to you and focus on the spots that you think need the most work, but she also listens to your body and focuses on areas that you didn't even know were stressed! Finding a good massage therapist is like finding a good hair stylist."

MAHAT M.