Ornament-flower-2

Masaj Brasov - Inner Journey

Masaje de Relaxare Profunda

deconectare, manevre blande, invaluitoare, hranitor pentru suflet, presiune usoara

60 min

90 min

120 min

150 RON

210 RON

270 RON

masaj sub semn─âtur─â, relaxant, decontracturant, presopunctur─â, combin─â manevre din diferite stiluri de masaj

90 min

120 min

240 RON

320 RON

presopunctur─â, eliberarea stresului, tensiunilor si oboselii, conecteaza mintea cu inima, aduce claritate

30 min

90 RON

la sol, prin haine, stretching, presiuni pe meridiane energetice

75 min

170 RON

Masaje Terapeutice si de Relaxare

detensionarea musculaturii spatelui, gatului & umerilor

30 min

45 min

100 RON

130 RON

reflexoterapie, detensionare

45 min

120 RON

focalizare pe zona lombar─â, gambe, t─âlpi si cap

60 min

160 RON

stretching, inainte sau dupa antrenament, calmant

60 min

90 min

120 min

170 RON

230 RON

290 RON

Masaj Full Body

Descoper─â Experien╚Ťa Unic─â a Masajului ├«n Bra╚Öov la Inner Journey

Pășește în sanctuarul nostru de liniște și armonie, unde fiecare masaj se transformă într-o călătorie interioară profundă și revitalizantă.

La Inner Journey, te invităm să te reconectezi cu sinele tău autentic, în inima Brașovului, printr-o gamă variată de tehnici de masaj adaptate nevoilor tale.

Experimenteaz─â alinarea, echilibrul ╚Öi revitalizarea complet─â ÔÇô aici, c─âl─âtoria ta c─âtre bine este mai mult dec├ót un masaj, este o transformare profund─â.

Fiecare sesiune de masaj este conceput─â s─â te transporte ├«ntr-o stare de bine ╚Öi relaxare profund─â, utiliz├ónd tehnici tradi╚Ťionale ╚Öi inovatoare ce se potrivesc ritmului t─âu unic.

Nu oferim doar un masaj, ci cre─âm o experien╚Ť─â personalizat─â, unde fiecare detaliu este g├óndit pentru confortul ╚Öi regenerarea ta.

Las─â-te ├«mbr─â╚Ťi╚Öat/─â de atmosfera cald─â, sunetele suave ╚Öi aromele care v─â vor purta departe de agita╚Ťia cotidian─â, direct ├«ntr-un spa╚Ťiu de pace ╚Öi refacere.

Masaj de Relaxare la Masaj Brasov - Inner Journey

Evadarea prin Masajul de Relaxare în Brașov

Eliberează-te de stresul cotidian și redescoperă armonia interioară cu ajutorul sesiunilor noastre de masaj de relaxare în Brașov.

Specialiștii noștri în terapii de relaxare utilizează tehnici rafinate pentru a destinde corpul, asigurându-te că fiecare moment petrecut cu noi este o adevărată evadare din rutina zilnică.

Masajul de relaxare este o formă terapeutică de masaj ce se concentrează pe eliberarea tensiunii musculare și inducerea unei stări de liniște și relaxare profundă.

Aceasta implic─â o serie de tehnici specifice, fiecare cu beneficiile sale distincte.

Beneficiile masajului de relaxare sunt variate. Pe plan fizic, acesta poate reduce tensiunea muscular─â, ├«mbun─ât─â╚Ťi circula╚Ťia sanguin─â ╚Öi flexibilitatea, ╚Öi poate ajuta la sc─âderea presiunii arteriale.

Din perspectiva mental─â, masajul de relaxare poate contribui semnificativ la reducerea stresului ╚Öi anxiet─â╚Ťii, promov├ónd o stare de bine general─â. De asemenea, poate ├«mbun─ât─â╚Ťi calitatea somnului prin promovarea relax─ârii ╚Öi reducerii tensiunii, oferind o stare de calm ╚Öi relaxare ce faciliteaz─â adormirea.

Masajul de relaxare este o terapie bl├ónd─â ╚Öi reconfortant─â care vizeaz─â eliberarea tensiunii musculare ╚Öi reducerea stresului. Terapeu╚Ťii Inner Journey Bra╚Öov folosesc mi╚Öc─âri line ╚Öi presiuni u╚Öoare pentru a relaxa mu╚Öchii tensiona╚Ťi ╚Öi a lini╚Öti mintea agitat─â. Aceast─â form─â de masaj este perfect─â pentru cei care doresc s─â se rup─â de agita╚Ťia vie╚Ťii cotidiene ╚Öi s─â se bucure de un moment de lini╚Öte ╚Öi odihn─â.

supporting-hands-800x

De ce să alegi Masaj Brașov - Inner Journey

Alegerea Inner Journey pentru masajul t─âu ├«n Bra╚Öov este o decizie care ├«╚Ťi va transforma nu doar corpul, ci ╚Öi sufletul.

Aici, fiecare masaj este adaptat pentru a răspunde nevoilor individuale, oferind nu doar relaxare, ci și o reconectare profundă cu sinele tău. Am creat un sanctuar unde tehnicile avansate de masaj și ambientul seren te invită să experimentezi o stare de bine de neegalat.

Speciali╚Ötii no╚Ötri sunt mae╚Ötri ai relaxarii ╚Öi folosesc o gam─â divers─â de tehnici care se potrivesc perfect cu ritmul t─âu biologic ╚Öi preferin╚Ťele personale. Fie c─â este vorba despre un masaj suedez clasic pentru detensionarea muscular─â, un masaj decontracturant sau un masaj oriental, la Inner Journey g─âse╚Öti expertiza necesar─â pentru a-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi starea general─â de s─ân─âtate.

Opteaz─â pentru Inner Journey ╚Öi permite-ne s─â te ghid─âm ├«ntr-o escapad─â relaxant─â, unde stresul ╚Öi tensiunea se topesc, l─âs├ónd loc unei re├«nnoiri complete. Venind la noi, vei ├«n╚Ťelege de ce Inner Journey nu este doar o op╚Ťiune, ci destina╚Ťia ideal─â pentru cei care caut─â echilibru, armonie ╚Öi revitalizare ├«n ora╚Öul Bra╚Öov.

Masaj Brasov - Inner Journey

Adresa

Christian Pomarius, 7

Brasov, Romania