Masaj Energizant

energizare, aromaterapie, dinamic

Ești obosit/ă și ți-e greu să te focalizezi? Simți tensiuni în corp sau doar vrei mai multă energie?

Încearcă masajul nostru de energizare pentru a înlătura blocajele și tensiunile din corp și invită astfel stări de relaxare și bunăstare care îți vor amplifica vitalitatea și vigoarea.

 

Masajul Călătorului

focalizare pe zona lombară, gambe și tălpi

Călătoriile lungi pot să ne bucure și entuziasmeze datorită experienței, dar pot de asemenea să ne provoace oboseală, tensiuni sau chiar dureri acute fizice, în special în zona lombară, la gambe și tălpi.

Acest masaj focalizat combină manevre de stretching cu deep tissue, reflexologie plantară și drenaj limfatic, astfel încât să-ți aduci aminte doar de experiențele frumoase ale călătoriei și să uiți de tensiuni.

Masajul Harmony

relaxant, presiune ușoară spre medie

Prea multe lucruri de făcut, de rezolvat sau la care trebuie să te gândești și ai vrea doar să te relaxezi, să ai câteva momente doar pentru tine, pentru a-ți reîncărca „bateriile” astfel încât să-ți continui munca din nou, cu drag și spor?

Acesta este momentul tău în care nu ai absolut nimic de făcut, doar să te întinzi și să te abandonezi pentru a fi detensionat/ă cu minuțiozitate de mâini iubitoare și o inimă deschisă.

Apoi vei vedea viața prin ochii iubirii și blândeții, vei avea mai multă răbdare cu tine și cu ceilalți și vei fi mai eficient/ă în tot ce vei face.

 

Masajul Inner Journey

masaj sub semnătură, decontracturant, presopunctură, combină manevre din diferite stiluri de masaj

Este un masaj sub semnătură care combină metode asiatice și metode din tradiția Hawaiană împreună cu tehnici de echilibrare a chakrelor. Folosim uleiuri esențiale și sunete vindecătoare pentru ca mintea și corpul tău să se relaxeze profund și să-și recapete starea de bine. În timpul și după terapie te vei simți revitalizat/ă, conectat/ă și fericit/ă.